Despre noi

Cum functioneaza

Simonastanescu.ro este un agregator de magazine online. De aceea, comanda finala a produselor o vei face direct pe pagina comerciantului. Pentru siguranta ta, am adus in acest agregator de produse din gama beauty, cele mai serioase branduri disponibile in Romania. Ai garantia ca poti face comanda in siguranta inclusiv platile online. 

Cum te ajuta?

Sincronizam preturile si disponibilitatea produselor din magazinele partenere de mai multe ori pe zi, in acest fel site-ul putand fi folosit si ca un notificator pentru reduceri la un anume produs, categorie de produse sau branduri preferate.

Avand in acelasi loc produsele celor mai importante magazine online de beauty, poti naviga mult mai rapid printre ele fara sa mai fi nevoita sa intri pe fiecare site in parte sau sa te abonezi la newsletterele lor pentru a afla cand apar reduceri.

Siguranta

Magazinele pe care le-am selectat, respecta legea in vigoare a comertului online. Protejarea datelor cu, caracter personal, sesiuni de securitate pentru plata online, termen scurt de livrare a produselor, retur obligatoriu acceptat. Asadar, ai toate motivele sa comanzi produsele cate iti plac, fara grija. Nu uita sa ne vizitezi zilnic! O gama larga de produse la Discount sunt prezente pe acest agregator online.

Enable registration in settings - general

×