Pearl nails

Abtibilduri
Decoratiuni pentru unghii
Abtibilduri
Foite
Unique blue
Foite
Decor
Benzi decor unghii
Decor
Transfer
Folie luxorise
Transfer
Catifea
Catifele perlate
Catifea
Matrita
Stampile Unghii
Matrita
Luxorise
Scoica pisaca
Luxorise
Ornamente
Decoratiuni 3D
Ornamente
Fimo
Betisoare
Fimo
Simbol
Decor Craciun
Simbol
Flori
Floral fairytale
Flori
Tatuaje
Dream catcher
Tatuaje

Produse la reducere

Peal nails - Arta unei manichiuri perfecte

pearl nailsMargele pentru unghii sunt o modalitate uimitoare de a adauga cateva detalii suplimentare unghiilor tale. Ele vin sub toate formele si dimensiunile si pot fi folosite ca decor pentru unghii cu gel sau acryl sau, ca unealta pentru nail art. Acest indrumar va va arata diferitele tipuri de pearl nails disponibile, cum sa le folositi si unde sa le gasiti!

Exista multe tipuri de perle pe care le poti folosi pe unghii.  Puteti obtine perle in multe forme, dimensiuni, culori si texturi diferite. Exista, de asemenea, unele tipuri rare de perle care pot fi mai greu de gasit, dar ele compenseaza fiind si mai speciale!

Sclipind cu o luminiscenta subacvatica, perlele au un farmec magic, mirific dependent de lumea ireala creatoare a unghiilor false.

Perlele, sau pearl nails se formeaza atunci cand un singur graunte de nisip intra in coaja unei stridii, irita mantaua moale din interior si face ca molustea sa formeze straturi protectoare de carbonat de calciu dur in jurul bobului. Perlele salbatice sunt din ce in ce mai rare, dar fermele de stridii induc artificial perle prin introducerea de nisip in crustacee.

Ulterior, perlele artificiale, sau cultivate, valoreaza mult mai putin decat cele care apar in mod natural. Cu toate acestea, toate perlele au aceeasi nuanta variabila si stralucitoare. Ramai surprinsa sa stii ca se pot utila pe unghii in forma naturala.

Cand vine vorba de lacuri de unghii, culorile perlelor sunt frumos diferite. Oferind indicii si straluciri de roz, violet sau albastru, toate cu acea stralucire sidefata, sunt subtile, dar depasesc cu usurinta linia si devin stralucitor de atragatoare.

Completand toate tonurile de piele, ele confera un farmec luxos oricarei unghii. Pearl nails este arta mirifica de creare a unei manichiuri perfecte.

Daca totusi nu gasesti pearl nails, este bine sa stii ca lacurile sidefate in diferite nuante si tonuri pot suplinii cu succes lipsa perlelor. Imitatia este grozava, unghiile capata un aspect stralucitor si te scot cu usurinta din anonimat. Pentru constructia de nails art poti folosi cu secces si un kit de unghii false.

Ce se mai cauta…

Enable registration in settings - general

×